Välgörande behandlingar och produkter

       för både yttre och inre välbefinnande...

Vårda ditt ansikte med omsorg...

Hos oss är du garanterad professionella behandlingar anpassade efter just din hudtyp. I varje behandling ingår en hudanalys som ger dig ett personligt hudvårdsschema med produktrådgivning. På så vis vet du sedan vilka produkter du sedan bör använda hemma för optimalt resultat.  

AB De Lux - 120 min, 1395:- Allt som en ansiktsbehandling ska innehålla. Hudanalys och en djuprengöring av ansiktet med portömning. Färgning av ögonfransar och bryn samt plockning. En extra lång och avkopplande massage utförs på ansikte, hals och dekolltage. Därefter läggs en passande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med dagcreme och om kunden vill, en lätt make-up. 

AB Classic Plus - 90 min. 895:- Om du inte gjort en ansiktsbehandling förut, eller om det gått lång tid emellan, är detta behandlingen för dig. Rengöring och hudanalys av ansiktet. Peeling, brynplockning samt portömning och massage. Ansiktsmask appliceras och behandlingen avslutas med en passande creme. Brynpockning ingår.

AB Classic - 60 min. 695:-  Lämplig för dig som går regelbundet på ansiktsbehandling eller för dig som behöver en lättare rengöring. Hudanalys och rengöring av ansiktet med peeling och en kort massage. Behandlingen avslutas med ansiktsmask och passande creme. Brynplockning ingår ej.

Porrengöring Deep Clean - 60 min.  695:-  För dig som vill ha en riktig djuprengöring av ansiktet. Hudanalys därefter peeling som avlägsnar döda hudceller och varm ånga som öppnar upp för porrengöring. Behandlingen avslutas med ansiktsmask och passande creme. Brynplock och massage ingår ej. Passar även utmärkt för män.

AHA- Behandling - 25 min. 350:- Sockersyrabehandling som stimulerar och underlättar hudens exfolieringsprocess. Ger en renare, klarare hud samt förebygger och minskar fina linjer och rynkor. En kur på 6-8 behandlingar rekomenderas för bästa resultat.

Ögonbehandling - 25 min. 350:- En vårdande behandling för det känsliga ögonpartiet. Minskar rynkor och linjer samt ger en ökad fasthet. Rekomenderas som enstakabehandling eller som kur 3 behandlingar 1 gång/ vecka. Som tillägg i någon av våra ansiktsbehandlingar är priset 195:-