Välgörande behandlingar och produkter

       för både yttre och inre välbefinnande...

Öronhåltagning 100% Nickelfritt.

 

Att ta hål i öronen är ett medicinskt ingrepp och därför använder vi oss av Blomdahls medicinska plastörhängen, vilket är 100% nickelfritt. Hos oss får du alltid efter öronhåltagning skriftliga skötselråd, om hur du själv tar hand om dina nya hål på bästa sätt, allt för att minimera risker för infektion och allergi.  

 

Rengöring av de nytagna öronhålen skall ske noggrant två gånger om dagen. Använd flytande tvål och rent rinnande vatten en gång om dagen, t ex i samband med dusch. Skölj därefter rikligt med rinnande vatten och torka med kleenex eller tops.

Priser: 1 hål 199:-   2 hål 349:-

 

 

Bry dig om din hud och hälsa!

Välj Blomdahl Caring Jewellery - riktigt hudvänliga smycken i ren medicinsk titan - utvecklade i samråd med hudläkare.

Allt fler får problem med nickelallergi och andra kontaktallergier. När man en gång utvecklat nickelallergi har man den kvar resten av livet. Alla metaller kan innehålla nickel. Även smycken som benämns "nickelfria" kan innehålla nickel.

Titan - den hudvänliga metallen
"Titan" är ingen garanti för hudvänlighet. Titan finns i många olika kvalitéer och är ofta uppblandad med andra mer eller mindre lämpliga metaller. Blomdahl Caring Jewellery är hudvänliga smycken, utvecklade i samråd med hudläkare. Vi kompromissar inte med hudvänligheten, utan använder endast speciellt utvald ren titan av medicinsk kvalitet. Ytbeläggning finns endast på de delar av smycket som inte kommer i kontakt med huden. Det är därför du kan känna dig trygg med Blomdahl Caring Jewellery - riktigt hudvänliga örhängen.

Medical Plastic 0% Nickel
I Blomdahl Caring Jewellery finns det också örhängen i Medicinsk Plast - örhängen med 0% nickel. Dessa örhängen tillverkas i grundligt testade, medicinska plastkvaliteter. Därför innehåller de här örhängena inget (0%) nickel. De rekommenderas för barn och för personer med känslig hud, som helt vill undvika nickel.