Välgörande behandlingar och produkter

       för både yttre och inre välbefinnande...

Microneedling

 

Microneedling är en extremt effektiv och säker behandlingsmetod för behandling av akneärr, pigmenteringar, rynkor, fina linjer, och hud som mist sin spänst.

Hur går behandlingen till?
Huden rengörs noggrant och sedan används en penna med micronålar, som förs över huden för att bilda fina kanaler ner i överhuden. Via kanalerna slussas verksamma produkter ner i huden och maximerar därmed dess upptagningsförmåga.
Behandlingen avslutas med en lugnande mask anpassad efter dina behov.

Hur fungerar det?
Micronålarna orsakar en kontrollerad, minimal skada i hudvävnaden. Skadan stimulerar läkningsprocessen som reparerar och återuppbygger huden. På så vis stimuleras framställningen av kollagen och vi får en spänstigare och fastare hy.

Vad kan behandlas?

· Fina linjer & rynkor

· Ärr/akneärr

· Celluluter/bristningar

· Hyperpigmenteringar och åldersfläckar

· Solskadad hy

Hur många behandlingar krävs?
En kur på 3-6 gånger rekommenderas. För att förminska akneärr, kan fler behandlingar behövas. Man bör vänta 4-6 veckor mellan varje behandlingstillfälle.

Är det säkert?
Microneedling är en mycket säker behandlingsmetod och för att behandlingen ska vara garanterat säker används bara engångsnålar, dels för att de ska vara sterila, och dels för att nålarna inte ska bli trubbiga och skada huden.

Blir man röd?
Man får räkna med att huden får en lätt rodnad, från några timmar till tre dagar efter behandlings-tillfälle, beroende på hudens känslighet och använd nållängd.


Inför behandlingen rekomenderar vi att man bokar in en kostnadsfri konsultation, för att få mer information om hur behandlingen går till och tekniken som används. Det är viktigt att man går igenom vilka förväntningar och önskemål man har och vilka begränsningar som finns, dvs vad man kan åstadkomma. Man går igenom tidigare medicinsk historik, kontraindikationer och andra pågående behandlingar. Det är av yttersta vikt att man svarar så sanningsenligt som möjligt för att få rätt bedömning. Terapeuten behöver titta och känna på området och huden som skall behandlas för att bilda sig en uppfattning, därför kan man vara tvungen att avlägsna make-up ifall man har det. Man går igenom vad man bör tänka på före och efter en behandling. Man kan även få tips om andra behandlingar som kan göras i kombination för ytterligare effekt.
Man får råd om upplägg av kur, antal behandlingar och pris för detta. Bra att passa på att ställa så många frågor som möjligt, så att du känner dig säker inför behandlingen.

Priser:

Ögonparti                 595:-

Mun-/hakparti           595:-

Ögon/mun/haka        995:-

Kinder                       795:-

Panna och kinder     995:- 

Ansikte                   1295:-

 

Filorga NCTF med Microneedling

NCTF Vitamincocktail från Filorga är en unik sammansättning av 53 aktiva ingredienser: Vitaminer, mineraler, antioxidanter, enzymer, nukleinsyror och hyaluronsyra som återställer den naturliga förlusten av viktiga beståndsdelar samt reparerar vävnad genom att påverka den cellulära spridningen och blodcirkulationen.

Med NCTF Vitamincocktail i kombination med Microneedling stimuleras huden inifrån utan att förändra form och uttryck, hudens känns fastare, mer återfuktad och mer strålande.

Ansikte, hals och dekolletage – 50 min 1995:-

eller paketpris 3ggr för 5000:-  5ggr 7500:-