Välgörande behandlingar och produkter

       för både yttre och inre välbefinnande...

Filorga NCTF med Microneedling

Med tiden förlorar huden sin förmåga att förnyas då den producerar mindre kollagen och hyaluronsyra. Detta leder till att huden får linjer och rynkor samt att hudens lyster minskar. Genom att kombinera Filorga NCTF Vitamincocktail med microneedling tillför vi huden en balanserad mängd av hyaluronsyra, mineraler, proteiner, vitaminer och antioxidanter vilket avsevärt förbättrar hudens kvalitet. Avsiktligt skapar vi tusentals mikro-kanaler i huden med hjälp av sterila nålar. Detta gör vi för att låta Filorga NCTF Vitamincocktail ta sig långt ner i huden där den gör som mest nytta. Behandlingen triggar igång en reparationsprocess i huden där kroppen frigör naturliga tillväxthormoner som ger en ökad produktion av kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra.

NCTF Vitamincocktail från Filorga är en unik sammansättning av 53 aktiva ingredienser: Vitaminer, mineraler, antioxidanter, enzymer, nukleinsyror och hyaluronsyra som återställer den naturliga förlusten av viktiga beståndsdelar samt reparerar vävnad genom att påverka den cellulära spridningen och blodcirkulationen.

Med NCTF Vitamincocktail i kombination med Microneedling stimuleras huden inifrån utan att förändra form och uttryck, hudens känns fastare, mer återfuktad och mer strålande.

Ansikte, hals och dekolletage – 50 min 1995:-

eller paketpris 3ggr för 5000:-  5ggr 7500:-